Pogoji uporabe

Splošni pogoji se nanašajo na to spletno mesto, ki ga kot uporabniki ali obiskovalci spleta uporabljate. Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe. Če se z njimi ne strinjate, potem vas kot ponudnik spletnega mesta prosimo, da spletne strani ne uporabljate in jo nemudoma zapustite.

Spletna stran je zaščitena z avtorskimi pravicami, lahko tudi blagovno znamko. Vse pravice so pridržane, v ospredju je na primer pravica o razmnoževanju, distribucije, prevoda ter podobno. Če nimate predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika spletnega mesta, potem je prepovedana reprodukcija v kakršni koli obliki. Poleg tega je prepovedano shranjevanje, predelava ali širjenje vsebin z uporabo tradicionalnih in elektronskih sistemov. Uporabniki tako smete informacije in podatke na našem spletnem mestu uporabljati le za lastne potrebe.

Spletna stran vsebuje splošne podatke, ki ne predstavljajo strokovnih nasvetov ali storitev. Pred kakršnim koli odločanjem ali ukrepanjem, kar bi lahko vplivalo na vašo kakovost življenja, se morate posvetovati z ustreznimi strokovnjaki.

Spletno mesto uporabljate na lastno odgovornost. Prav tako prevzemate polno odgovornost za kakršno koli morebitno izgubo, ki bi lahko izhajala iz uporabe določene spletne strani oziroma spletnega mesta.

Določene povezane na spletnih straneh oziroma mestih vsebujejo vire tretjih oseb, nad katerimi nimamo nikakršnega nadzora. Kot lastnik spletnega portala ne zagotavljamo nikakršnih direktnih ali nedirektnih zagotovil, ki so povezane z drugimi spletnimi mesti. Tako naš spletni portal kot spletne strani, do katerih vodijo povezave z našega portala, uporabljate povsem na lastno odgovornost.

Pridržujemo si pravico do spremembe Splošnih pogojev uporabe. Pri tem nam ni potrebno obvestiti uporabnikov. Spremembe pričnejo veljati še isti dan, ko so te objavljene na spletni strani. Če uporabnik še vedno uporablja spletno stran, potem ponudnik sklepa, da se ta povsem strinja s spremembami, ki so nastale nazadnje.

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti se nanaša na naš celotni spletni portal. Tovrstna politika opredeljuje aktivnosti, ki so povezane z zbiranjem, uporabo ter razkritjem določenih osebnih podatkov. Ti se nanašajo na uporabo posamezne spletne strani.

Za politiko zasebnosti je značilno, da pokriva splošno uporabo strani. Politika zasebnosti in Splošni pogoji se posledično bereta kot en sam dokument. Politika se nanaša na zbiranje in na obdelavo osebnih podatkov preko določene strani in ne za zbiranje osebnih podatkov, ki bi jih ponudnik pridobil preko drugih poslovnih dejanj.

Tehnične informacije

Ko obiščete določeno spletno mesto, se lahko na njej zbirajo tehnični podatki, ki pa ne veljajo za identifikacijske podatke. Te informacije na primer vključujejo IP naslov, kateri brskalnik uporabljate za ogled določene spletne strani, iz katere spletne strani ste vstopili na drugo ter podobno.

Tehnični podatki se uporabljajo za merjenje ter izboljšanje učinkovitosti spletne strani. Prav tako se uporabljajo za pomoč pri ugotavljanju težav s strežnikom, za upravljanje strani, da bi videli, če na spletni strani obstaja promet ipd. Z njimi se lahko zbirajo še drugi podatki, ki pa nikakor niso osebne narave.

Uporaba piškotkov

Da bi vam v največji meri olajšali uporabo našega spletnega portala, uporabljamo t. i. piškotke. To so zelo majhne podatkovne datoteke, ki pomagajo razumeti, ali je posamezen obiskovalec spletno stran v preteklosti že obiskal.

Če kot uporabniki tovrstnih piškotov ne želite uporabljati, morate svojo napravo, na primer računalnik, nastaviti tako, da izbrišete piškotke spletnega mesta. V brskalniku lahko tudi popolnoma preprečite shranjevanje piškotkov. Svetujemo vam, da informacije za navodila, kako izključiti uporabo piškotkov, poiščete na spletni strani ponudnika brskalnika, ki ga uporabljate.

Back to top button
Close
Close