O portalu

Dobrodošli v spletnem centru športa in aktivnosti!

Ekipa Aktivni-Fit.siSpletni portal AKTIVNI-FIT.SI je namenjen vsem športnim navdušencem – tako tistim, ki se s športom ukvarjate profesionalno, kot tistim, ki vam šport pomeni rekreacijo. Na svoj račun boste prišli tudi zagovorniki zdravega načina življenja, saj boste na portalu našli številne nasvete, povezane z zdravo prehrano in zdravjem nasploh.

S spletnim portalom upravljamo zapriseženi športniki in ambasadorji zdravja. Naša ekipa trenutno šteje pet članov, združuje pa nas želja po ozaveščanju ljudi, kako zdrav način življenja vpliva na boljše počutje, veliko več energije in mnogo manj zdravstvenih težav. Če nam uspe vsaj koga prepričati, da nezdrav življenjski slog zamenja z zdravim, smo dosegli svoj cilj. In verjamemo, da smo ga že.

Na portalu smo se sprva osredotočili na Slovencem daleč najbolj priljubljeni špotni aktivnosti: tek in kolesarjenje. Kmalu zatem smo dodali še kategorijo Zimski športi, kjer objavljamo prispevke in nasvete s področja smučanja, bordanja, teka na smučeh ipd. Ker imamo v ekipi tudi nutricionista, pa smo pričeli tudi z objavo člankov, povezanih s prehrano in zdravjem. Področje pisanja bomo v prihodnosti še dodatno razširili.

Če se vam naši prispevki zdijo koristni, vam bomo zelo hvaležni, če jih delite na družabnih omrežjih. Sicer pa hvala za obisk in prijetno branje!

Ekipa AKTIVNI-FIT.SI

Back to top button
Close
Close